Saturday, October 15, 2011

AKU , DIA & KAMU
Assalamualaikum peeps. Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang. Hari Ahad yang ceria nhe, saya nak minta maaf kepada sesiapa sahaja yang pernah terguris hati dengan kata`kata saya. Biasa lah, kita nhe cuma manusia biasa yang x lepas dari kesilapan. Cehh.
  
   Kelmarin , ak n the genk p library. Besalah , satu bulan yang terakhir nhe masa untuk kita struggle dan harap`harap usaha yang kami buat nhe x sia`sia. Sekarang nhe t`lambat sudah untuk mau belajar semua topic untuk 10 subjek. So , kami Cuma aim beberapa topic yang HOT sejja. Harap`harap apa yang kami aim nhe keluar dalam SPM. AMIN
 
Lepas dari lib tu kami p makan dekat McD. Pastu b`jalan`jalan n ak jumpa ngan buah hati ak sekejap. Opz , hihihi . Ala , sekadar untuk melepaskan rindu sebab 3 bulan da kami x jumpa. Susah jugak kalau cinta jarak jauh nhe kan ? haha , xpa lah , yang penting dya setia ! cewahhh.

 Hari nhe 16.10 . hari yang bermakna bagi genk ODDGIRLSOUT. Walaupown ak bukan genk kamu lagi tp ak tetap mw ucap HAPPY ANIVERSARY  yang ke 5 tahun untuk kamu . Semoga persahabatan kamu kekal untuk selama`lamanya. Biarpown kita bukan genk lagi tp ak tetap anggap kamu kawan dan ak sayang kamu semua. Tiada perasaan benci atau dendam dalam hati ini ! cehh , tp sangat`sangat kecil hati bila aku terjumpa salah seorang EXBESTFRIEND aku di kay`kay tp dya langsung xpandang ak. Ak tegur dya pown , dya xlayan ! oke bhaa , Fine ! Ak nhe mna`mna sandar , yg penting ko bahagia. AMINp/s : : hanya sekadar luahan perasaan ! tiada niat untuk m`buruk`buruk kan atau menyindir sesiapa . harap maklum ::


Thanks for reading my craps :)

No comments:

Post a Comment