Monday, June 20, 2011

JUST SO TIRED OF BEING ME :'(


salam all , ary nhe nak wat entry baru lae~ wah, MY LOVE STORIES sangat aktif sejak dapat nebook nhe kan ? hehe..cuz di sini lah satu-satunya tempat saya meluahkan segala isi hati yang terpendam dan dipendam..cewaah , pandai sda ak berkata-kata sejak berkawan dengan ahli-ahli bahasa iaitu C ARIF PELALAH dan FARINA YASMIN.haha

hari nhe kme clebrate hari guru ! Sangat-sangat happening yea hari guru tahun nhe walaupun persiapan yang agak kelam kabut sedikit . hahaha. tp best lha thun nhe! bak kata mcdonald 'im lovin it' ~ hahaha [ ketawa sendiri ] . yang paling best tym teater.haihh,mw pecah perut ak ketawa dorang c FIRDAUS tiru gaya cikgu.sama nhe bha.ada bakat lah kmu jadi pelakon tp nty sdah terkenal jan lah lpa ng kme nhe arh.hahahah~

Ustazah MUMU dgn anak murid nya

scandal kerr ?
no komen
haha



JUST SO TIRED OF BEING ME :'(

sangat kecewa yea bila ak d tuduh sengaja mw mengelak dari dya? xdapat ku tahan air mata dari terjatuhh. haihhh , mula sda mw bjiwang nhe ! huh . kenapa bha dya xpandai mw jaga hati org ? aku jak yang salah.. BENCI~BENCI~BENCI ! 







Thanks for reading my craps :)

No comments:

Post a Comment